Over ons

OVER MONDIAL DIJKSTRA VERHUIZINGEN

Dijkstra verhuizingen is sinds 1928 een bekende term in de verhuiswereld. Met vestigingen in Enschede, Hilversum, Almelo en Goor bent u ons vast wel eens tegengekomen. Tegenwoordig doen we alles vanuit ons hoofdkantoor in Enschede.

Dijkstra Verhuizingen is opgericht in 1928 en is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Hierbij kunt u denken aan kleine particuliere klusjes, grote bedrijfverhuizingen, internationale verhuizingen etc. U bedenkt het en wij voeren het uit.

Ons bedrijf is sinds 1995 aangesloten bij de Mondial Movers. De Mondial Movers bestaat sinds 1990 en is een samenwerkingsverband van inmiddels 28 Erkende Verhuisbedrijven. De 36 vestigingsplaatsen van de aangesloten verhuisbedrijven vormen een landelijk dekkend netwerk over heel Nederland.

Door gezamenlijke inkoop met de Mondial Movers van bijvoorbeeld materialen zijn we voorderliger uit waardoor we de verhuizingen goedkoper aan kunnen bieden. Ook werken we samen met andere Mondial bedrijven als er bijvoorbeeld een verhuizing over grotere afstand uitgevoerd moet worden. Dan blijven de verhuizers na het laden achter en gaat de chauffeur op weg naar het nieuwe pand. In het nieuwe pand staan de verhuizers van het plaatselijke Mondial Verhuisbedrijf klaar. Dit geeft een aanmerkelijke besparing op reisuren.

Mondial Movers sluit ook contracten af met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die de afzonderlijke verhuisbedrijven niet kunnen vervullen. Daarnaast gebruiken de aangesloten bedrijven Mondial Movers als coördinatie-, verkoop- en marketingorganisatie voor de door de afzonderlijke bedrijven uit te voeren verhuizingen. Via Mondial Movers kunnen alle soorten verhuizingen uitgevoerd worden.

Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), een samenwerkingsverband waarin ruim 400 verhuisbedrijven in Europa zijn vertegenwoordigd.

KWALITEIT

Als Erkende Verhuizers beschikken we over het ISO 9001, ISO14001 en een OHSAS 18001 certificaat.

 

Extra aandacht hebben we voor:

– opleiding van personeel
– technische staat van het wagenpark
– gebruik goede pakmaterialen

Natuurlijk wordt u na uw verhuizing gevraagd een enquêteformulier in te vullen. De gemiddelde score over de afgelopen jaren ligt tussen zeer goed en uitstekend