Internationaal

Internationaal verhuizen

vliegtuig verhuizen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Dit is een grote stap die veel aandacht vereist. Kiezen van de juiste internationale verhuizen bespaart u onzekerheid.

Europese verhuizingen

europese verhuizing

We beschikken over internationaal netwerk. Maar ook lidmaatschap van de Mondial Movers. Hierdoor zijn wij efficiënt en in staat om Europa en de overige wereld te bedienen

Kosten van een verhuizing

kosten verhuizing

Wilt u weten hoeveel een verhuizing kost? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bij tarieven vind u meer informatie.

Internationaal verhuizen met Dijksta Verhuizingen

Bent u van plan om internationaal te verhuizen? Dan heeft u veel te regelen. Daarom is de keuze van de organisatie zeer belangrijk. Dit maakt uw verhuizing of emigratie minder stressvol. Bovendien heeft u meer zekerheid wanneer u voor de juiste organisatie kiest. Dijkstra Verhuizingen beschikt over de juiste kwaliteiten om u te helpen met uw verhuizing. Bovendien beschikken we over een internationaal netwerk. En een lidmaatschap van de Mondial Movers. Hierdoor zijn wij in staat om Europa en de rest van de wereld te bedienen.

Meer informatie over ons? Hier leest u wie we zijn en wat we voor u kunnen doen.

Offerte voor uw internationale verhuizing

Wanneer u internationaal wilt verhuizen met complete inboedel, dan komt er een taxateur langs. Dit gebeurd in overleg. Hierdoor kan het volume worden bepaald en uw verhuiswensen. Wanneer het gaat om een kleine inboedel, dan is het invullen van een vragenlijst voldoende.

Verhuisapp

Voor het gemak kunt u ook gebruik maken van onze VerhuisApp. De app maakt aansluitende foto’s van elke kamer en ruimte in uw huis waar meubilair staat. De app zet de foto’s aan elkaar. Zo ontstaat er één panorama foto per ruimte. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld wat we gaan verhuizen. Voor opmerkingen is er ook ruimte.
Als alle stappen zijn voldaan kunt u op versturen drukken. Ideaal als u snel een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Vervolgens nemen we contact met u op. Uw aanvraag wordt bevestigd en er wordt eventueel aanvullende vragen gesteld.

Kunnen wij je verder helpen? Neem contact met ons op.