Verhuisbedrijf Oldenzaal

Dijkstraverhuizingen in Oldenzaal

Verhuisbedrijf Oldenzaal

 

Verhuizen van of naar Oldenzaal en op zoek naar een verhuisbedrijf?

Bij Dijkstra Verhuizingen bent u in goede handen. Ons personeel is vakkundig en gediplomeerd waardoor wij elke verhuizing met succes uitvoeren. Onze prijs is voordelig en we hanteren een hoge kwaliteit. Wij kunnen dit waarborgen door ons lidmaatschap van Mondial Movers. Een samenwerkingsverband van verhuisbedrijven waardoor we zeer efficiënt kunnen verhuizen. Wij zijn het verhuisbedrijf voor Oldenzaal!

Als u van te voren wil weten wat de verhuizing gaat kosten kan één van onze adviseurs  bij u langskomen om een vrijblijvende offerte op maat op te nemen. De adviseur bekijkt hoeveel meubilair we gaan verhuizen en kan dan bepalen welk vervoersmiddel hier goed bij past. En hoeveel verpakkingsmateriaal er nodig is. Afhankelijk van het soort meubilair kan het zijn dat we gebruik gaan maken van speciale hulpmiddelen of gereedschap. De adviseur neemt dit mee in de vrijblijvende offerte op maat.

 

Zelf een inschatting maken wat uw verhuizing kost?

Verhuizen is veel werk. Er komen veel zaken bij kijken en dit neemt kosten met zich mee. U kunt van te voren kijken wat onze tarieven zijn. Zo kunt u een snelle inschatting maken van de kosten.

Wilt u precies berekenen wat de verhuiskosten zijn? Dan kan dat met ons berekeningsformulier. Het ingevulde berekeningsformulier kunt u daarnaast gebruiken om een vrijblijvende verhuisofferte aan te vragen. Binnen 48 uur na het versturen ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing in Oldenzaal. De offerte is relevanter als u zoveel mogelijk details verwerkt in het formulier.

Naast het invullen van een formulier kunt u ook onze mooie verhuisapp gebruiken. Met de app maakt u aansluitende foto’s per ruimte en de app maakt er één panorama foto van. Waardoor wij kunnen zien wat we gaan verhuizen. In de app kunt u ook al uw op- en aanmerkingen kwijt. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden. Evenals met het berekeningsformulier ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing in Oldenzaal binnen 48 na het versturen.

Wij slaan ook inboedel op.

Het kan voorkomen dat uw inboedel eerder uw huis uit moet dan dat u in uw nieuwe huis in Oldenzaal kan. Wij bieden hiervoor de oplossing door het op te slaan in onze verwarmde en beveiligde loods in Enschede. In deze moderne loods beschikken wij over opslagcontainers van 9 kubieke meter waarin wij uw meubilair opslaan en verpakken met speciale opslagdekens. Dit is om beschadiging te voorkomen. Vanuit de loods verhuizen wij uw meubilair naar uw nieuwe woning.

Wij bieden ook full service aan op het gebied van archief. Wij pakken het voor u in, slaan het op en handelen zelfs het kopiëren af. Wilt u uw archief vernietigen dan kan dat. Wij werken samen met Papier Centrale Twente. U ontvangt een certificaat ter bevestiging van de vernietig als bewijs.

 

U heeft een vestiging in Oldenzaal?

Wij verzorgen ook verhuizingen voor bedrijven. Voor meer informatie kunt u onze bedrijven website raadplegen.

 

Dijkstra Verhuizingen en het buitenland

Door de jaren heen hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd. En in combinatie met ons lidmaatschap van de Mondial Movers zijn wij uiterst efficiënt als verhuisbedrijf in Oldenzaal voor verhuizingen van en naar het buitenland. Verhuizingen in Europa en overzee zijn bij ons mogelijk. Doordat er veel te regelen valt en we een zeer strakke planning moeten maken kunt u het beste contact met ons opnemen. U kan dan met een adviseur in gesprek waar alles duidelijk wordt en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij zijn uitermate geschikt als verhuisbedrijf voor de regio Oldenzaal zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Onze uitstekende service en onze vakkundige werknemers zorgen ervoor dat wij uw verhuizing het beste uitvoeren.

Kunnen wij u verder helpen? Neem contact met ons op.

  Verhuisbedrijf Oldenzaal

  Wilt u verhuizen van of naar Oldenzaal en bent u daarvoor op zoek naar een verhuisbedrijf in Oldenzaal en omstreken? Dan bent u bij Dijkstra Verhuizingen aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf in Oldenzaal en omstreken is gevestigd in Enschede en heeft verder vestigingen in Almelo, Goor en Hilversum. Wilt u een verhuisbedrijf in Oldenzaal en omgeving inschakelen om uw verhuisklus eenvoudiger en sneller te laten verlopen? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Met onze vele materialen en mankrachten.

  Eenvoudig verhuizen

  Natuurlijk is een verhuizing een grote stap in uw leven die u waarschijnlijk slechts enkele keren neemt. Een verhuisbedrijf in Oldenzaal doet dit echter dagelijks. Waardoor wij u kunnen helpen met onze ervaring. Ons verhuisbedrijf in Oldenzaal kan u helpen om uw producten tegen een scherp tarief te verhuizen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Niet alleen kunnen wij uw producten binnen Nederland verhuizen, maar ook internationaal kunnen wij u helpen met het verhuizen. Wilt u ons verhuisbedrijf in Oldenzaal inschakelen en moet u daarnaast ook producten opslaan? Dan kunt u ook meubelopslag in onze moderne, beveiligde en verwarmde loods inkopen. Zo kunt u bij verhuisbedrijf in Oldenzaal niet alleen terecht om spullen van A naar B te brengen, maar kunnen wij ook tussen A en B uw spullen voor u opslaan.

  Sinds 1928 is Dijkstra Verhuizingen al actief als verhuisbedrijf in Oldenzaal en omstreken. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring opgedaan en weten wij hoe wij effectief en efficiënt te werk moeten gaan. Mede dankzij deze werkwijze kunnen wij dan ook scherpe tarieven aanbieden. Verder zijn wij aangesloten bij de Mondial Movers. Waardoor collectief ingekocht en georganiseerd kan worden.

  Meer informatie over ons

  Een verhuisbedrijf in Oldenzaal aangesloten bij Mondial Movers

  Mondial Movers is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven die op 36 vestigingsplaatsen door heel Nederland verspreid zitten. Dankzij dit samenwerkingsverband kan effectiever worden gewerkt en kan ons verhuisbedrijf uit Oldenzaal u van dienst zijn met verhuizingen door het hele land. Ook kunnen dankzij deze samenwerking onze kosten laag blijven. Door besparing op reisuren, gezamenlijke inkoop van materialen en een grote coördinatie-, verkoop- en marketingorganisatie. Kortom heeft deze samenwerking niet alleen voordelen voor ons als bedrijf, maar maakt deze constructie het ook mogelijk om zo laag mogelijke kosten te rekenen aan onze klanten. Zonder af te doen aan kwaliteit. Verder is ons verhuisbedrijf in Oldenzaal, via de Mondial Movers, ook aangesloten bij de European Moving Group (EMG). Waardoor ook internationale verhuizingen tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden

  Neem contact op

  Wilt u ons verhuisbedrijf in Oldenzaal inschakelen voor een verhuizing in de buurt, in Nederland of internationaal? Maar heeft u nog vragen over de kosten of de werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van ons verhuisbedrijf in Oldenzaal kunt u bereiken via [email protected], het contactformulier op onze website of bellen naar 053-432 08 67. Natuurlijk geven we dan zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen, zodat u geïnformeerd een beslissing kunt nemen. De medewerkers van ons verhuisbedrijf in Oldenzaal helpen u graag bij het organiseren en realiseren van een eenvoudige en snelle verhuizing.