Verhuisbedrijf Hengelo

Dijkstraverhuizingen Hengelo

Verhuisbedrijf Hengelo

 

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Hengelo?

Wij van Dijkstra Verhuizingen bieden graag onze diensten aan. Door ons gediplomeerd en vakkundig personeel kunnen wij elke verhuizing aan. Daarnaast voeren we verhuizingen zeer efficiënt uit. Doordat we via Mondial Movers een samenwerkingsverband hebben met andere verhuisbedrijven. Dit zorgt ervoor dat de prijs voordelig is. En wij tevens de kwaliteit kunnen waarborgen. Dijkstra Verhuizingen is het verhuisbedrijf waar u naar op zoek bent in Hengelo!

Een vrijblijvende offerte op maat aanvragen kan natuurlijk altijd. Onze adviseurs komen zelfs vrijblijvend bij u langs om een plan op maat te maken voor uw verhuizing. Om alles in de puntjes te regelen kijken we tijdens deze taxatie hoeveel meubilair er verhuist moet worden. En welk vervoersmiddel hier het beste bij past. De hoeveelheid verpakkingsmateriaal is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die we gaan verhuizen. En wellicht hebben we speciale hulpmiddelen of gereedschap nodig. Al deze punten nemen we mee in een vrijblijvende offerte op maat.

 

Wat kost uw verhuizing?

Een verhuizing is natuurlijk niet een kleine onderneming. Er komt een hele hoop bij kijken. Het is daarom erg handig om alvast een inschatting te kunnen maken van de kosten. Dit kunt u doen door ons berekeningsformulier in te vullen. Het ingevulde berekeningsformulier kunt u daarnaast gebruiken om een vrijblijvende verhuisofferte bij ons aan te vragen.

Gebruikt u liever een app? Dat kan met onze speciale verhuisapp! Deze app maakt het heel makkelijk om een vrijblijvende offerte te regelen binnen 48 uur voor uw verhuizing in Hengelo.

 

Uw bedrijf is gevestigd in Hengelo of omstreken?

U heeft een bedrijf dat gevestigd is in Hengelo, of uw bedrijf gaat verhuizen naar Hengelo? Ook hier kunnen wij bij helpen. Voor meer informatie omtrent bedrijfsverhuizingen kunt u terecht op de bedrijven pagina.

Uw inboedel moet eerder de woning uit?

Dijkstra Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat tevens werkzaam is in de regio Hengelo en beschikt over een moderne Loods. Deze loods is gevestigd in Enschede en is beveiligd en verwarmd waardoor wij vele goederen op kunnen slaan. Wij slaan inboedel en archief op.

 

Buitenland

Door ons internationaal netwerk en lidmaadschap van de Mondial Movers zijn wij als verhuisbedrijf erg efficiënt in het verhuizen van en naar het buitenland. Wij verzorgen verhuizingen in Europa en overzee. Verhuizingen van en naar het buitenland vereisen een hoop voorbereiding en een goede planning, daarom kunt u het beste contact met ons opnemen. U kunt daarna met een adviseur in gesprek waarmee u alles doorloopt en uw wensen duidelijk maakt.

Al met al maakt dit ons hét verhuisbedrijf voor de regio Hengelo, onze service is uitstekend en wij werken hard voor een zorgeloze verhuizing.

Kunnen wij u verder helpen? Neem contact met ons op.

  Verhuisbedrijf Hengelo

  Verhuizen is een klus die vaak meer tijd en energie kost dan de meeste mensen vooraf verwachten. Dit kan met zich meebrengen dat er frustraties of zelfs problemen ontstaan. Bijvoorbeeld als blijkt dat de gewenste of geëiste data niet gehaald kunnen worden. Wilt u deze stress voorkomen en op een ontspannen manier intrek nemen in uw nieuwe huis of bedrijfspand? Dan kan Dijkstra Verhuizingen, als verhuisbedrijf in Hengelo en omstreken, hierin uitkomst bieden. Dankzij een verhuisbedrijf uit Hengelo brengt u eenvoudig grote hoeveelheden spullen over en kunnen zo grote stappen in korte tijd worden gezet.

  Verhuizen met een verhuisbedrijf uit Hengelo

  Natuurlijk kost het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Hengelo en omstreken geld. Maar de tarieven die hiervoor worden gevraagd variëren vaak sterk per aanbieder. Dit verschil komt onder andere voort uit de werkwijze en de inkoop. Het is daarom van groot belang om te kijken welk verhuisbedrijf in Hengelo hier de beste balans in heeft weten te vinden. Bij ons verhuisbedrijf in Hengelo kunnen wij lage tarieven hanteren. Doordat wij sinds 1995 aangesloten zijn bij de Mondial Movers. Dit samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven uit Hengelo en de rest van Nederland maakt dat we gezamenlijk goede contracten kunnen afsluiten, een duidelijke organisatie hebben opgebouwd en we gezamenlijk onze materialen goedkoper kunnen inkopen. Deze samenwerking maakt niet alleen dat ons verhuisbedrijf uit Hengelo en omstreken een dekking heeft van over heel Nederland en ook internationaal voor u aan het werk kan gaan. Maar zorgt er ook voor dat de tarieven voor ons verhuisbedrijf uit Hengelo laag kunnen blijven. Zo bereikt ons verhuisbedrijf uit Hengelo lage tarieven zonder daarbij af te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

  Meer informatie over ons

  Het werk van Dijkstra Verhuizingen

  Sinds 1928 is Dijkstra Verhuizingen actief in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede en onze vestigingen in Goor, Almelo en Hilversum worden wij tegenwoordig veel ingezet als verhuisbedrijf in Hengelo en de omgeving hiervan. Ons doel is daarbij een onbezorgde verhuizing realiseren. Waarbij logistiek slim wordt gehandeld en mensen niet langer hoeven te wachten of meer hoeven te betalen dan noodzakelijk. Wilt u een verhuisbedrijf in Hengelo inschakelen, voor een snelle en zorgeloze verhuizing? Dan bent u bij ons verhuisbedrijf uit Hengelo aan het juiste adres. Wij maken graag voor u een offerte op maat. En op onze website kunt u alvast de algemene prijzen voor onze verschillende diensten bekijken. Niet alleen vinden wij het drukken van de kosten van belang, maar het behoud van onze service staat bij ons altijd bovenaan. U hoeft bij ons verhuisbedrijf in Hengelo dus niet bang te zijn dat de kwaliteit gaat leiden onder de prijs.

  Neem contact op

  Wilt u Dijkstra Verhuizingen inschakelen als verhuisbedrijf in Hengelo en omstreken of wilt u dankzij Dijkstra Verhuizingen gemakkelijk verhuizen in Nederland of zelfs internationaal? Dan helpen wij u graag met antwoord op al uw vragen over ons verhuisbedrijf in Hengelo en de omgeving hiervan. U kunt ons bereiken via het contactformulier, [email protected] of door te bellen naar 053-432 08 67.