Verhuisbedrijf Enschede

verhuizers enschede

Dijkstra verhuizingen, uw verhuisbedrijf in Enschede

Verhuizen, het is een flinke klus. En veel geregel: alles moet goed worden ingepakt, er moet hulp worden ingeroepen. En alles moet natuurlijk veilig van A naar B. Hoe doe je dat? Op een aanhanger, met een busje, of iets groters? En heeft u er de tijd wel voor?

Maar u staat er niet alleen voor. Gaat u verhuizen binnen, van of naar Enschede? De verhuizers van Dijkstra staan voor u klaar en nemen u graag de klus uit handen. Of het om uw persoonlijke spullen gaat of om uw bedrijfsinventaris: wij zorgen er voor dat het veilig, efficiënt en voordelig naar de plek van bestemming komt. Dat scheelt veel tijd en werk!

Dijkstra: het verhuisbedrijf voor Enschede, de regio en ver daarbuiten

Dijkstra Verhuizingen is hét verhuisbedrijf voor Enschede. Al sinds jaar en dag zorgen wij er voor dat de verhuisklus veilig en vertrouwd wordt geklaard, in de regio en ver daarbuiten. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven: het probleemloos laten verlopen van uw verhuizing van, naar of binnen Enschede is onze expertise.

Waarom kiezen voor Dijkstra verhuizingen, de verhuizers voor Enschede?

✔️ Jarenlange ervaring 

✔️ Vrijblijvende offerte op maat

✔️ Persoonlijk contact met een verhuisadviseur

✔️ Handige verhuisapp

✔️ Uw verhuisbedrijf in de regio, dus ook in Enschede

Hoe werkt Dijkstra Verhuizingen?

Er komt nogal wat bij kijken, een verhuizing. En waar u er een paar keer in uw leven mee in aanraking komt, is het voor onze verhuizers dagelijkse kost. Laat uw verhuizing daarom aan ons verhuisbedrijf in Enschede over: wij kennen de kneepjes van het vak. Samen met u maken we een plan, waarin duidelijk wordt hoe uw verhuizing in z’n werk gaat. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden: van geheel verzorgd verhuizen tot doe-het-zelf, van gelijk over tot tijdelijke opslag.

Wij zorgen voor het juiste verpakkingsmateriaal, gereedschap en hulpmiddelen. En op het moment van verhuizen natuurlijk het vervoer en de inzet van onze gekwalificeerde en vakkundige verhuizers.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Snel inzicht in de kosten van uw verhuizing: Dijkstra Verhuizingen regelt het voor u. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel.

Persoonlijk contact met een verhuisadviseur

Maak een afspraak met één van onze verhuisadviseurs. We komen dan vrijblijvend langs om uw verhuizing met u door te spreken.

Online berekenen

Snel weten wat het kost om ons verhuisbedrijf in Winterswijk in te schakelen? Gebruik onze calculator en ontvang gelijk de richtprijs voor uw verhuizing.

Videotaxatie

Leidt één van onze adviseurs via uw telefoon door uw woning. Ook van afstand kunnen we zo een prima beeld krijgen van de klus die we voor u kunnen klaren. Plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Zelfs in de avonduren!

Tijdelijke opslag nodig?

Kan uw inboedel niet gelijk over naar uw nieuwe adres? In onze beveiligde en verwarmde loods slaan we uw meubels, archief of andere inventaris tijdelijk voor u op. Onze speciale houten opslagcontainers zijn ontwikkeld om efficiënt in- en uit te pakken en op te slaan. Zo kunt u tegen een aantrekkelijk tarief uw inventaris laten opslaan tot het moment dat u het weer nodig hebt.

Ook bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of krijgt uw bedrijf een andere locatie? Ook dan is Dijkstra het verhuisbedrijf in Enschede dat u verder kan helpen. Onze jarenlange expertise en ons internationale netwerk Mondial Movers ontzorgt u maximaal bij deze complexe en vaak ingrijpende verhuizingen, waarbij uw inventaris vaak over grote afstanden getransporteerd moet worden.

Over Dijkstra Verhuizingen, hét verhuisbedrijf in Enschede

Wij zijn al sinds 1928 actief als verhuizers in Enschede. Dankzij de vele jaren ervaring weten wij hoe wij verhuizingen moeten organiseren, hoe wij het slimst te werk gaan en op welke manier wij de verhuizing zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren. Dit resulteert in goede resultaten, snel werk en lage tarieven.

Sinds 1995 is ons verhuisbedrijf aangesloten bij Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingsplaatsen, en vormt een dekkend netwerk over heel Nederland. Zo delen we kennis, ervaring en (inkoop)kracht, waarvan u profiteert!

Kunnen wij u verder helpen? Neem contact met ons op.