Verhuisbedrijf Deventer

Verhuisbedrijf Deventer

Woont u in Deventer en gaat u binnenkort verhuizen?

Dan moet u bij Dijkstra Verhuizingen zijn. Wij hebben gediplomeerd en vakkundig personeel in dienst met verstand van verhuizen. Daarnaast zijn we lid van Mondial Movers, een samenwerkingsverband van verhuisbedrijven dat ons in staat stelt om zeer efficiënt verhuizingen uit te voeren. Hierdoor blijft de prijs voordelig en de kwaliteit en zorg gewaarborgd. We zijn hét verhuisbedrijf voor Deventer!

Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs en samen maken we een plan op maat voor uw verhuizing. Tijdens deze taxatie bekijken we hoeveel meubilair verhuist moet worden waardoor we het meest geschikte vervoersmiddel kunnen bepalen. De hoeveelheid spullen die we verhuizen bepalen ook hoeveel verpakkingsmateriaal er nodig is. Wellicht zijn er ook hulpmiddelen of speciaal gereedschap nodig voor het transporteren van uw bezittingen, dit bekijken we dan ook tijdens de taxatie.

Bedrijfsverhuizingen Deventer en omstreken

Is uw bedrijf gevestigd in Deventer en omstreken en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf die in Deventer verhuizingen verzorgd? Ook dit bieden wij aan, bekijk onze website voor bedrijven voor meer specifieke informatie.

Aan welke prijs moet ik denken bij mijn verhuizing?

Verhuizen naar een nieuwe woning neemt allerlei kosten met zich mee. Het is daarom handig om te weten wat onze tarieven zijn zodat u alvast een inschatting kan maken en niet voor verassingen komt te staan.

Naast een globale schatting kunt u tevens precies berekenen wat de verhuiskosten zullen zijn via ons berekeningsformulier. Door het berekeningsformulier in te vullen vraagt u een vrijblijvende verhuisofferte bij ons aan. Op deze manier ontvangt u een duidelijk overzicht van alle kosten die verbonden zijn aan uw verhuizing in Deventer. De offerte is accurater aan de hand van de details die u doorgeeft.

Wij bieden ook onze speciale verhuisapp aan, hiermee maakt u aansluitende foto’s van al uw ruimtes. Van deze aansluitende foto’s per ruimte maakt de app één panorama foto zodat wij een goed beeld krijgen wat er verhuist gaat worden. Er is ook plek voor op- en aanmerkingen zodat wij weten waar we rekening mee moeten houden. Als alle stappen zijn voltooid drukt u op versturen en binnen 48 uur ontvangt u een offerte voor uw verhuizing in Deventer op maat.

Mijn inboedel moet eerder mijn woning uit, wat nu?

In Enschede staat onze moderne, beveiligde en verwarmde loods. Hier slaan wij uw inboedel op in opslagcontainers van 9 kubieke meter. Uw meubilair verpakken wij met speciale opslagdekens om beschadiging te voorkomen. De opslagcontainers zijn speciaal gemaakt zodat er 4 in onze vrachtauto passen, wij pakken deze in bij uw woning en vervoeren deze naar onze opslag. Als het tijd is om uw inboedel te verhuizen naar uw nieuwe woning halen wij de containers uit de opslag en vervoeren we deze naar uw nieuwe adres. Daarna is het tijd om ze uit te pakken en de woning te voorzien van uw inboedel.

Voor opslagruimte voor archief bieden wij een full service aan. Wij pakken het voor u in, slaan het op, doen het uitpakken en kopiëren. Voor de vernietiging hebben wij een samenwerking met de Papier Centrale Twente. Bij de vernietiging ontvangt u een certificaat ter bevestiging en bewijs.

Verhuizen vanuit Deventer naar het buitenland?

Doordat wij een internationaal netwerk hebben en lid zijn van de Mondial Movers verhuizen wij efficiënt in Europa en overzee. Verhuizen van of naar het buitenland is nogal een onderneming. Daarom kunt u het beste contact met ons opnemen waarna wij een adviseur sturen die alles samen met u doorloopt en al uw wensen met u bespreekt.

Kortom, woont u in Deventer of omstreken en bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Wij bieden excellente service en maken een zorgeloze verhuizing mogelijk.

Verhuisbedrijf Deventer

Een verhuizing is vaak een heel gedoe. Zeker wanneer u veel spullen heeft kost een verhuizing vaak veel tijd en energie. Daarom kunt u ook een verhuisbedrijf in Deventer en omgeving inschakelen om het verhuizen voor u te doen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe plek. Niet alleen kunt u een verhuisbedrijf in Deventer en omstreken inschakelen wanneer u verhuist van woning, maar ook voor bedrijven is het inschakelen van een verhuisbedrijf in Deventer of omstreken een slim idee. Zoekt u een verhuisbedrijf in Deventer en omstreken? Dan bent u bij Dijkstra Verhuizingen aan het juiste adres. 

Verhuizen met een verhuisbedrijf in Deventer

Een verhuisbedrijf in Deventer inschakelen staat als het goed is garant voor een zorgeloze en snelle verhuizing. Daarnaast is een verhuisbedrijf in Deventer soms zelfs goedkoper wanneer u veel spullen moet verplaatsen. U hoeft dan namelijk niet zelf meerdere keren te rijden en bent minder brandstof en moeite kwijt. Wilt u een verhuisbedrijf in Deventer en omstreken inschakelen? Dan is het van belang om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Zodat u nooit te veel betaalt en wel kunt genieten van de beste service, voor een zorgeloze en snelle service.

Bij Dijkstra Verhuizingen staat de kwaliteit altijd voorop, maar vinden wij ook een goede prijs van groot belang. Ons verhuisbedrijf in Deventer is dan ook aangesloten bij de Mondial Movers, een samenwerkingsverband tussen 28 erkende verhuisbedrijven. Dankzij deze samenwerking kan ons verhuisbedrijf in Deventer, maar ook in de rest van Nederland, zo goedkoop mogelijk deze kwalitatief hoogwaardige service bieden. Niet alleen geldt dit voor binnenlandse verhuizingen, maar ook internationaal zijn er bij ons vele mogelijkheden. Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede zijn wij dan ook actief op vele verschillende plaatsen, zowel binnen als buiten Nederland.

Meer informatie over ons

De kosten van een verhuisbedrijf in Deventer

Natuurlijk zijn de kosten die u betaalt aan een verhuisbedrijf in Deventer en omstreken afhankelijk van uw wensen en eisen. Hoe veel producten wilt u bijvoorbeeld verhuizen en hoe veel hulp wilt u daarbij hebben? Daarnaast is ook het gebruik van materialen van belang. Dankzij onze goede logistieke planning en goedkope inkoop van materialen kunnen wij onze tarieven laag houden. Wilt u weten wat het inhuren van Dijkstra Verhuizingen als verhuisbedrijf in Deventer u gaat kosten? Dan stellen wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u inzicht heeft in de kosten. Sinds 1928 is Dijkstra Verhuizingen als verhuisbedrijf in Deventer en omstreken actief en wij helpen ook u graag met een onbezorgde verhuizing.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de activiteiten van ons verhuisbedrijf in Deventer of ergens anders in Nederland? Dan geven wij graag antwoord op al uw vragen. U kunt onze medewerkers bereiken door het contactformulier op de website in te vullen, uw vraag te mailen naar info@dijkstraverhuizingen.nl of wanneer u belt naar 053-432 08 67. Onze medewerkers helpen u graag, zodat u met ons verhuisbedrijf in Deventer uw spullen kunt verhuizen. Natuurlijk helpen wij niet alleen als verhuisbedrijf in Deventer, maar kunt u ons ook inschakelen voor verhuizingen in de rest van Nederland.