Overzee

OVERZEE

Een verhuizing van, of naar het buitenland vraagt om een stuk zorg.

Bij Dijkstra Verhuizingen kunt U zeker zijn van zorgeloos verhuizen.

Het besluit om in het buitenland te gaan wonen is geen beslissing die men in 1 dag neemt, voor uw verhuizing hiernaar toe gaan wij dan ook niet over 1 dag ijs.

Om te beginnen komt onze adviseur bij U langs om samen met U alles door te lopen, en de mogelijkheden en Uw persoonlijke wensen te bespreken.

In onze moderne loods of ter plaatse bij U in de woning, zullen onze gediplomeerde medewerkers uw goederen in- en verpakken. Tevens maken wij een gedetailleerde inventarislijst op die samen met de overige vrachtdocumenten bij uw zending blijven.

Het complete transport en alle papieren en douaneformaliteiten nemen wij U uit de handen.

Door ons internationale netwerk en samenwerking met door de FIDI erkende verhuizers, kunt U zeker zijn van kwaliteit, ook over lange afstanden.

Onze agenten overzee verzorgen Uw verhuizing vanaf het moment dat Uw inboedel aankomt, inclusief het inklaren en het transport naar Uw nieuwe woning.

Dit pakket diensten bieden wij U voor zowel land, lucht en zeevracht.

Ons moderne pand met verwarmde opslagmogelijkheden, ligt nabij de A1, vliegveld Twente en de toekomstige containerterminal Twente.

Hierdoor zijn wij in staat om U tegen concurerende tarieven te assisteren.

Of U nu een complete inboedel of een deelzending wenst, bij ons krijgt U altijd dezelfde zorg en gedetaillerde voorbereiding door specialisten.

Contactformulier