Bedrijfsverhuizingen

bedrijfsverhuizing2

Bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing is het van het grootste belang te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing.

Een bedrijf sluit niet even haar deuren voor haar medewerkers en klanten omdat ze gaan verhuizen. Om dit mogelijk te maken, komen onze adviseurs gaarne bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en samen met u alles zo goed mogelijk voor te bereiden.

bedrijfsverhuizing

Verhuisplan en draaiboek

Wij maken samen met u een verhuisplan, en stellen in overleg een gedetailleerd draaiboek op. Dit is voor u de garantie dat de gehele bedrijfsverhuizing ook op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd en dat onaangename verrassingen worden voorkomen. Alle medewerkers weten ruim van tevoren wanneer zij kunnen beginnen met het inpakken van de dozen  en wanneer hun werkplek, afdeling met inboedel wordt verhuisd.

In een draaiboek staan omschreven wie wat doet, en in welke volgorde de verhuizing plaatsvindt.
We geven aan hoe er gecodeerd wordt, en ook staat beschreven wie het meubilair demonteert, de pc’s afgekoppeld etc.

Voorlichting

Door de goede afspraken die wij over deze zaken maken, kunt u er zeker van zijn dat op de nieuwe locatie alles weer op de juiste plaats komt te staan. Tevens zullen wij, indien hier behoefte aan is, een voorlichtingsmiddag geven aan diegenen die de bedrijfsverhuizing moeten coördineren op hun afdeling.

Kantoren en bedrijfshallen

We verhuizen niet alleen kantoren maar ook bedrijfshallen met alle pallet stellingen, pallets en machines die er bij horen. Tot 16 ton pakken we zelf op.

Onlangs hebben wij verhuisd:

Primoteq , Siemens, Thales, gemeente Enschede, Oldenzaal en Hof van Twente, Grolsch, Timberland.

Naast het verhuizen van bedrijven, inclusief kantoren, machines en installaties, zorgen wij voor het schoon opleveren van uw oude locatie. Ook kunt u voor de meest uiteenlopende transportwerkzaamheden, zowel nationaal als internationaal bij ons terecht.

Wij verzorgen dit geheel voor u. Van het afhalen, verpakken, uit-en inklaren tot het afleveren op de juiste plaats.

Naast alle beschermende maatregelen ter voorkoming van schades, aan de te verhuizen goederen, brengen wij ook, waar nodig, beschermingen aan; vloerbedekking, liften, wanden enz., in en rond de laad- en loslocaties, om schade door stoten of klimatologische invloeden zoals regen, sneeuw e.d. te voorkomen.

Service Jaap

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan klaar om uw vraag te beantwoorden. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon
053 432 08 67

E-mailadres
[email protected]

Ons team staat voor u klaar!

Contact

Voor een afspraak of advies kunt u contact met ons opnemen, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.
Ook kunt u voor meer informatie naar onze website die speciaal gericht is op bedrijfsverhuizingen.

Kunnen wij je verder helpen? Neem contact met ons op.